Meer over mij

Sinds 2012 woon ik in het prachtige Deventer. Met recht één van de mooiste steden van Nederland! Ik geniet van het water, de parken en de omliggende natuur. Van de hardwerkende, vriendelijke en behulpzame mensen in een mooie mengelmoes van culturen. Net een groot dorp, verpakt in een stad.

Ik vind het erg belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en ontspanning. Die ontspanning zoek ik vooral door samen te zijn met mijn gezin (vrouw, dochter, zoon, hond 😊) en de natuur in te gaan: wandelend, op de gravelbike of hardlopend.

Door mijn werk als ZZP’er heb ik veel verschillende, interessante klussen. Dat is iets wat me enorm áán zet: het werken met diverse doelgroepen in steeds weer andere contexten.  Ook het opzetten van nieuwe trainingen – alleen of samen met anderen – geeft me veel energie.

Bij al mijn werk daag ik mezelf uit om op zoek te gaan naar een eigentijdse benadering die goed aansluit bij de doelgroep.

Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen!

Interesse in up to date jeugdwerk?

Neem dan hier contact op:

Passie Creaties
Arendshorst 38
7414HN Deventer

daniel@passiecreaties.nl
06 36091822

KVK 55033520